Billedtrøjer til dagen


I nat skabte Pernille Moesgaard den seneste kunstnertrøje i huset. Fars t-shirts har fået deres eget liv. Det er utrolige diskussioner, der kan opstå hver morgen. VALGET.

Pernille Moesgaard

Denne er en parafrase over den kinesiske metalslange, fordi Far er født i dens år, med slyngningerne tegnet ind lag på lag i tusch. Den hænger til tørre.


Jonas Saxtoft

Den første trøje stod Jonas Saxtoft bag en formiddag, hvor OB endnu en gang havde tabt, og når nu morgenhjælpen var odenseaner, måtte noget gøres. Supporterne kalder sig for Intellectuals med pointen, at deres navn hver gang staves forkert på ny måde?

I al fald vandt OB næste gang, Far havde trøjen på. Og den næste. Og til sidst var det næsten umoralsk at vælge en anden. 

De sluttede sæsonen som nr. 2. Noterede vi os i al beskedenhed.


Morten Skrøder Lund

I mellemtiden er OB gået en hård tid i møde, for blusen er bleget, og mange flere kommet til. Der er eksempelvis en cykelrytter i fartens skarpe vrid af Ivan Pérard, og Morten Skrøder Lund tegnede ovenstående så skøn, at også den nu begynder at ligne en skygge af sit første selv.


Simon og Celine. Foto: Niels Larsen.

Ingen af gæsterne var heller blege for at gribe penslen, da Far sidste år rundede de 70. Simon Bang var en af de første, her undervejs til at forme en hest, bivånet af Celine.


Pernille Moesgaard, i detalje

Og nu skal vi til at nyde slangen med dens mangeleddede tunge.


Popular posts