Tegner til sponsoransættelse


Daryl Cagle har taget et meget flot initiativ på vegne af Bill Day, en af de tegnere www.cagle.com syndikerer:Bill Day har forsøgt at få sin hverdag til at hænge sammen, efter at han i 2009 blev sagt op på The Commercial Appeal i Memphis i kølvandet på den økonomiske nedtur - jeg har selv været en af dem, der flåede avisen op for at se hans værker. Nu står han til at miste sit hjem.

Han har siden sin opsigelse arbejdet som cykelsmed, men kroppen er ved at give op. Daryl Cagle samler ind til en årsløn til Bill, så han kan ansættes på cagle.com og udnytte, hvad han gør bedst. Hvis planen lykkes, er det hans opgave at tegne fire tegninger om ugen. Til hans sponsorarbejdsgiveres glæde og nye interesserede arvtagere.
Bill Day arbejder i en meget klassisk, amerikansk tradition, som han bogstaveligt har pudset op, så han til tider synes at arbejde i tre dimensioner. Når han er bedst, lægger han to motiver ordløst over hinanden - og allerbedst når Florida bliver aftrækkeren på hans eget kontinent.

Er et sponsorat til ebøger eller årbøger en idé til kalendergave? Her omkring er gavekalendere naturligvis kun til de voksne, så tysh mere siges ikke her.


Popular posts